Verkkokaupan toimitusehdot

 1. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Greenpipe Oy:n ja asiakkaan väliseen kauppaan, kun asiakas tilaa Greenpipe Oy:n verkkokaupasta. Greenpipe Oy myy verkkokaupassa olevat tuotteet aina asennettuna eli kyseessä on palvelutoimitus.
 2. Verkkokaupassa myydään palveluja pääkaupunkiseudulle. Kunnat: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Klaukkala, Kirkkonummi, Nurmijärvi, (noin 50 kilometrin säteellä Espoon toimipisteestämme, Harakantieltä)
 3. Sopimus syntyy, kun Greenpipe on hyväksynyt tilauksen ja lähettänyt sitä koskevan tilausvahvistuksen. Greenpipe varaa oikeuden olla hyväksymättä asiakkaan tilausta sekä oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot.
 4. Toimitusaika on vähintään yksi (1) viikko tilausvahvistuksen lähettämisestä.
 5. Asennustyö suoritetaan olemassa oleville pinnoille (seinät, lattia, katto) kalustekohtaisia tilassa olevia vanhoja sulkuja hyväksi käyttäen. Mikäli asennustyö edellyttää purku- tai rakennustöitä, rakennusaputöitä, sulkujen vaihtoa tai uusien putkien asennuksia, työstä peritään Greenpipen kulloinkin voimassa olevan työhinnoittelun mukainen hinta. Näistä lisätöistä sovitaan asiakkaan kanssa ennen asennuksen aloittamista. Lisätöistä perittävä hinta on 55 €/tunti sis. alv 23% ja matkakulut 0,86 €/km sis. alv 23%.
 6. Toimitetusta tuotteesta peritään kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen hinta, joka sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Asennushinta eritellään tilausvahvistuksessa ja laskussa.
 7. Toimitus laskutetaan asennustyön tultua suoritetuksi, maksuehto 7 pv netto. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne on kokonaan maksettu. Toimitusta koskevat reklamaatiot on tehtävä viikon kuluessa asennuksen suorittamisesta.
 8. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä tilausvahvistuksessa mainittuun osoitteeseen 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksesta tai tuotteiden osalta niiden vastaanottamisesta.
 9. Verkkokaupassa myydyillä tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Greenpipe myöntää asennustyölle 2 vuoden takuun.
 10. Asiakkaan on tilauksen yhteydessä annettava tilauksen täyttämisen kannalta tarpeelliset tiedot. Greenpipe voi kieltää tietojen käyttämisen suoramarkkinointiin.
 11. Greenpipe ei korvaa välillisiä vahinkoja eikä se vastaa asennustöiden aiheuttamista katkoksista vedentuloon.
 12. Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi ja Greenpipellä on oikeus muuttaa toimitusehtoja ja verkkokaupan hintoja yksipuolisesti. Mahdolliset erimielisyydet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.
Greenpipe Oy
Virkatie 10
01510 Vantaa
Myynti 0290 801 100